Followers

Sunday, 7 July 2013

Kegilaan...

Assalammualaikum..salam pagi ahad..pagi ni hujan lebat betul..dgn guruh berdentum..terkejut ahkak pagi2 ni..dulu time keja..kalau pagi2 hujan camni..malas sungguh nak pi kerja..dok pikir..napelah hari ni bkn jumaat..bukan ph..kes malas..mcm nak mc..semua ada la kan..tp bila dah tak keja ni tak boleh pula nak sambung tidoq..

Sebab dok 'menggila' dok buat benda-benda alah ni lah yang menyebabkan saya lewat bangun pagi ni..dan pagi-pagi yang sebelumnya..:P


dah berminggu-minggu tak lepas-lepas lagi level ni..aik meletup je bom tu..gerammmm...dan stress level..veryyyy..highhh...


Minion yang kecil dan super comel ni..berlari asyik langgar kereta ja..bukan nak ambik buah pisang..sebuk kumpul point..nak tukar costume..hehehe


ini pulak kegilaan suami..errr no komen..berjangkit sampai ke anak-anak..


yang sulong pun kemain lagi..dah melepasi tahap ketereran papa dia..baru-baru ni pegi hatyai..ada rc fun fly kat sana..papa dah tak main..anak pulak main..


aksi si anak..papa kat sebalah..jadi coach and manager..aka 'papager'..

yg ni lagi hebat..org main plane..dia 'jaga' plane..ni lah dia..nakal sangat..berlari sana sini..end up tertidur kat padang..

lagi satu kegilaan anak-anak dengan lagu dan vc gangnam style..


ambik kau!!


No comments:

Post a comment