Followers

Friday, 26 July 2013

35 and Proud

Semalam 25 July genaplah umur saya yang ke 35..seriously..macam tak percaya dah nak mencecah angka 4..eventhough 5 tahun lagi..but time flies memang cepat kan..anak dah 3..nanti semua dah besar-besar..pastu dah kawen..then dapat cucu..InsyaAllah..panjang umur..boleh tengok anak cucu..:)

I am officially 35, proud and still counting...

Masa zaman saya keje dulu..birthday bulan 7 cuma ada 2 orang je..so 2 orang minah ni le yang akan sambut birthday untuk bulan tu..my partner in crime..jahat baik kami bedua je yang tau..hahaha


Persamaan 2 minah di atas ni:-

1) Kuat makan
2) Jeling je..sorang mesti dah faham untuk ajak pi beli jajan sebab perut selalu lapaq sama-sama
3) Tak posa sesama (bak kata kak ros upin ipin- 'akak kan istimewa')
4) Buat keje ntah apa-apa ntah sesama
5) Roomate mana-mana je outing..cuma saya sorang je yg tau tahap 'kedengkuran' minah ni
6) Zaman tak pakai tudung..gigih nak beli seluaq 'beyonce'
7) Saya start panggil nama dia 'mohd' sampai sekarang melekat..
8) Bila kami sembang org susah nak join..sbb guna bahasa 'weols'
9) Boleh share perkara-perkara yang memalukan..cuma kami bedua je..(Kak Ton..u know what i meant)
10)gossip guna YM..walaupun dok depan mata..



p/s:  nak boh gambaq bday mcm tak sesuai..sbb time tu gemuk sangat..gambaq ni ja yang paling cun..hehehe

No comments:

Post a comment