Followers

Saturday, 13 July 2013

Drama Queen

Saya ni minat sangat tengok cite Filipin, cite Spanish..cite Korea boleh la..ada 2-3 cite yang saya suka tengok..


last few months gigih sangat tengok cite ni..Walang Hanggan..tak penah miss..pegi holiday pun record..balik je terus buat marathon..ni kisah cinta..3 generation..dari tok nenek, sampai cucu..sangat interesting..cinta terhalang, saiko, jahat, dendam..semua ada..dan yang penting..tak dragging..meleret-leret..naik cemuih dibuatnya..

dah habis cite WH..saya sambung yang ni pulak..


syok jugak..cite pasal kak tiri Cinderella, kasut, prince charming, evil stepmother/sister..

lagi satu cite korea ni..en suami pun sama-sama syok layan..

Jang Ok Jung..cite pasal gundik kesayangan raja Joseon..yang akhirnya jadi permaisuri..katanya cite ni memang diambil dari legend orang korea..

p/s: dah lama tak beli pinggan baru , out of topic le pulok..hehehe

No comments:

Post a comment