Followers

Monday, 23 September 2013

Lamanya....

Fuh..lamanya tak update..lately saya memang tersangatlah sibuk..bila pikir-pikir balik..apa sangatlah yang sibuknya..tak menyempat aja..

Malas nak cite banyak..layan gambar ajelah..


Lepas tengok Barefoot Contessa..tengok dia buat cake ni..nampak sedap..esoknya gigih pi supermarket beli buah Plum..so jadilah Plum Cake Tartin..sedap..yang pasti abang approve..dia cakap..hebatt..hehehe


Last week memang malas nak masak untuk dinner..masak lauk kekadang membazir je..budak2 ni tak mau makan..lagilah Caca kena demam campak..nak masak yang berkicap..tak boleh..masak sambal..nanti pedas pulak..so petang masaklah ni..Angel hair pasta with anchovies and Olive...resepi ni saya cilok dari Junior Masterchef 2 Australia..memang sedap..pandai budak yang buat ni..


Bila ada left over kuah kari ikan..abang akan request buat roti Benggali..untuk cicah dengan kuah kari..


Princess Caca kena demam campak..lepas adik..dia pulak..haih kesian..tapi semua dah kena..lega dah..now she's getting better..semua dah kering and kecut..


No comments:

Post a comment