Followers

Sunday, 25 August 2013

Cinnamon Roll and carrot cake

Lepas raya ni..rasa bebal sangat..penyakit M dah serang..nak update blog pun malas..maybe sebab sibuk dengan kerja-kerja kat rumah kot..yang tak pernah-pernah nak habis..ada ja..on going gitu..tapi dalam dok malas-malas tu..sempat jugakle buat cinnamon roll and carrot cake..ni first time.. buat..Alhamdulillah..menjadi jugak..


saya ambik resepi kat sini all recipes ..


carrot cake tak ingat saya ambik resepi dari blog mana..tapi ok..not bad..senang je nak buat..mati-mati saya ingat nak buat carrot cake ni susah sangat..sangat simple..cake pun sedap..alkisahnya cake ni resepi dari Dr. Izani..yang menang masterchef tu...

No comments:

Post a comment